Hoe werkt Honeywell Wireless thermostaat?

De Round Wireless combineert eenvoud van montage met een intuïtieve bediening die iedereen begrijpt. Door te draaien aan de instelring bepaalt u de gewenste temperatuur. De Round Wireless is de ideale kamerthermostaat voor met aan/uit aangestuurde cv-toestellen en is te koppelen aan diverse cv-ketels van Intergas.

Hoe reset ik mijn Honeywell thermostaat?

Vandaag, 28 Sept 2018 heb ik dit met succes beproefd. Batterijen dus 25-30 seconde omdraaien en hierna weer goedzetten. Meteen verschijnt het programma.

Wat is een draadloze thermostaat?

Een draadloze thermostaat is een kamerthermostaat die niet rechtstreeks op de verwarmingsketel is aangesloten, in tegenstelling tot bedrade thermostaten. Hij werkt op een batterij en communiceert via radiogolven met de verwarmingsketel. Op de verwarmingsketel is een ontvanger geplaatst.

Welke thermostaat voor Vaillant Ecotec plus?

Met de thermostaat calorMATIC VRT 50 kiest u voor een eenvoudige thermostaat met digitaal display die geschikt is voor modulerende verwarmingsketels.

Kan je een thermostaat resetten?

Apparatuur op de thermostaat en noteer de bedrading van je systeem, het verwarmingstype en de ingestelde Veiligheidstemperaturen. Druk op de ring van de thermostaat om het menu Overzicht te openen. Draai de ring naar Resetten en druk om te selecteren.

Hoe stel ik de thermostaat in?

De ideale temperatuur heeft te maken met de isolatie van je huis, hoe groot de ruimtes zijn, wat voor een cv-ketel je hebt, maar ook hoe koud het buiten is. Over het algemeen geldt: Overdag: 20-21°C voor de leefruimte, 17-18°C voor de slaapkamers en 22°C voor de badkamer. ‘s nachts: 16 graden.

Is de eTwist draadloos?

Naast de bedrade eTwist-versie is er ook de draadloze eTwist RF met tafelstandaard. Via de meegeleverde Gateway-zender zorgt deze voor draadloze communicatie met de regelaar in de woonkamer.

Kan er een draadloze thermostaat op elke ketel?

Kan een draadloze thermostaat aangesloten worden op elke cv-ketel? Wanneer de draadloze thermostaat voorzien is van aan/uit aansturing is deze altijd geschikt voor alle cv-ketels. Het kiezen voor een aan/uit thermostaat is dus een veilige keuze.

Welke thermostaat voor Vaillant ketel?

Thermostaten van Vaillant De kamerthermostaat VRT 15 is een aan/uit thermostaat zonder klok of display. Deze thermostaat is de ideale vervanger voor een oude thermostaat. De VRT 250 kamerthermostaat beschikt over een digitaal display met basisinformatie.

Welke thermostaat bij Vaillant ketel?

Op de Vaillant Eco TEC cv ketels zijn alle OpenTherm thermostaten toepasbaar van Honeywell, behalve op de EcoTEC Classic. Daar is een OpenTherm module nodig van € 75,-. De Honeywell Chronotherm Touch Modulation klokthermostaat met de gestandaardiseerde OpenTherm communicatietaal en touchscreen bediening.

Welke temperatuur thermostaat instellen?

1. Kies de ideale temperatuur op ieder ogenblik van de dag. Wanneer je thuis bent, is voor de meeste mensen 20-21°C de ideale gevoelstemperatuur voor de leefruimte, 17-18°C voor de slaapkamers en 22°C voor de badkamer.

Welke temperatuur thermostaat als je niet thuis bent?

Als u niet thuis bent, heeft u niets aan een warm huis. Zet uw thermostaat daarom op 15 graden als u overdag weg bent. Daarmee bespaart u gemiddeld € 140,- per jaar.